top of page

Himosputti 2

Himosputti 2 on paritalohuoneisto 7 henkilölle, joka sijaitsee Himoksen ykkösalueella ja lähellä kaikkia palveluita. Mökin ikkunoista ja takaterassilta aukeaa upeat näkymät hyvin hoidetulle golf-kentälle. Etuterassilta on näkymät Länsirinteisiin.

Sijainnin puolesta kaikki Himoksen harrastus mahdollisuudet sekä palvelut ovat aivan vieressä:
- Golf kenttä. Aloitus/lopetus väylä 50 m
- Himos rinteet/lastenrinne 300m
- Himos latuverkosto 10 m
- Himos Areena 600m
- Pulkkamäki 300m


Huoneisto on moderni ja ajattomaan vaaleaan sävyyn sisustettu. Huoneistosta löytyy myös kaikki nykyajan tarvittavat mukavuudet, jotka helpottavat ja luovat viihtyisyyttä lomailun yhteydessä.

Mökin alakerrassa on olohuone, keittiö, yksi makuuhuone sekä saunatilat. Lisäksi yläkerrassa on iso huone, jossa televisio sekä nukkumapaikat viidelle.

Makuutilat:
Alakerrassa yksi makuuhuone, jossa parisänky. Yläkerrassa on viisi yksittäistä sänkyä.

 

Keittiön varustus:
Jääkaappi-pakastin, uuni, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone, astiasto, ruoanlaittovälineet.

Poreallas:

Mökissä on ulkoporeallas, jonka voi halutessaan varata käyttöönsä. Ulkoporealtaan hinta 160 €/varausaika. Hinta on 185 €/varausaika, jos varaus tehdään saapuessa. 

Muu varustus:

Peitot ja tyynyt, siivousvälineet, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, hiustenkuivaaja, sisustustakka, puuvarasto, sauna, suihku, wc, ilmalämpöpumppu, 1 x 55" TV, 1 x 50" TV, DVD-soitin, PS3 konsoli + pelejä, Bluetooth-kaiutin, syöttötuoli, 2 kpl pulkkia sekä 4 kpl liukureita.

 

Huom! Lemmikkieläimiä ei saa tuoda huoneistoon ja sisällä tupakointi on kielletty! Paljua ei saa tuoda piha-alueelle.
 

bottom of page